Nazomeren, september 2022

Zaterdag 17 september 2022

Gisteravond was tijdens de Rummicuppetitie het geluk aan mijn kant.

Ik won met 3:2. Het was in alle door mij gewonnen spelletjes nipt v.w.b. punten, maar toch na lange tijd weer eens een zege.

Vanmorgen heb ik broodjes gehaald en nadat we deze opgepeuzeld hadden heb ik de camper vertrekgereed gemaakt en heeft Elfriede de afwas even weggewerkt.

Om ongeveer halftien zijn we gestart met de eerste etappe van onze terugreis naar huis. Omdat onze camper boven de 3,5 ton weeg, mag je niet over de Col du Die rijden. Op de weg van Kaysersberg naar Sainte Marie Aux Mines hebben we dat wel gedaan. Lekker haarspeldbochten rijden.

Voor de terugweg besloten we om de tolweg te rijden. Voor € 10,60 hebben we zo ongeveer 100 kilometer tolweg kunnen rijden. Schoot lekker op.

Onderweg hebben we nog even getankt voor €1,709 per liter. Er was zelfs een tankstation die nog 7 eurocent per liter goedkoper was, maar daar begaf, bij een klant die voor ons was, de betaalautomaat het. Dus zijn we maar doorgereden.

Om 17:00 uur waren we ter plaatse op een mooie boerencamping. Afgelegde weg ruim 450 kilometer. Vanavond voor de laatste keer rummikuppen (tijdens deze vakantie) en morgen reizen we verder huiswaarts. Nog iets van 280 km en dan is deze vakantie helaas weer afgelopen.

Beetje drassig terrein maar toch weer een mooi plekje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.