Nazomeren, september 2022

Vrijdag 16 september 2022

Gisteravond verliep de Rummicuppetitie voor mij weer eens dramatisch. Elfriede won met 5:0…. Dus.. zodra we thuis zijn ga ik dat spel op Marktplaats zetten!

Afgelopen nacht heeft het hier weer behoorlijk geregend. Het vreemde is dat, toen we hier in 2012 waren, het weerbeeld net als nu was. Toen hadden we ook hevige regenval en maar zelden een droog moment.

Vanmorgen samen ontbeten. Om halftien ging Elfriede op pad voor haar tweede Quiltfestivaldag. Ik ben na de koffie naar het stadje gefietst en heb daar wat rondgereden en me verwonderd over het grote aantal mensen dat dit jaarlijkse quiltfestival bezoekt.

Op een, als parkeerterrein ingericht grasveld, zag ik meerdere bussen staan uit diverse landen. Hongaarse, Zwitserse, Duitse, België, Deense en uiteraard Franse bussen stonden er. 

Na een uurtje rond te zijn gereden begon het weer te regenen en ben ik camperwaarts gegaan. De temperatuur is hier momenteel met 12/13 graden niet bijster hoog en nodigt ook niet uit om iets te ondernemen. Een beetje lezen en wat puzzelen is ook wel uit te houden. 

Morgen gaan we waarschijnlijk de eerste etappe van onze thuisrit afleggen. In totaal moeten we ongeveer 700 kilometer rijden. Iets teveel van het goede om in 1 keer te doen dus we proberen de eerste dag 450 te doen en dan zondag de resterende 250.

Vanavond ga ik de ultieme poging doen om mijn echtgenote op een genadeloze manier in te maken…..

Wordt vervolgd.

1 reactie op “Nazomeren, september 2022

  1. Geachte heer Grooten,
    Wat ontzettend leuk dat u ook uw vrouw wat schrijf ruimte geeft.

    Misschien een idee om haar vaker even een kleine anekdote te laten schrijven.

    Hartelijke groet van een trouwe lezeres.
    Hermijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.