Over winteren 2023/2024

Over winteren 2023/2024 dag 54

Zondag 4 februari 2024

Gisteravond scrabbelden we in de Duitse taal. Dit op speciaal verzoek van Johannes, omdat hij toch wel moeite heeft met het Nederlands. Helaas mocht ook dit laatste redmiddel hem niet naar een zege helpen. Johannes werd derde en Elfriede tweede.

We speelden wederom geen rummikub omdat we de laatste twee delen van ‘fool me once” op Netflix keken.

Johannes kreeg gisteravond het nare bericht dat Buddy, de hond van Ulrike, een maagtorsie oftewel maagverdraaiing had en dat ze met Buddy bij de dierenkliniek in Bentheim zat. Omdat Buddy al redelijk op leeftijd was en ook al niet meer zo goed ter been, namen Ulrike en Chris het besluit om Buddy een operatie te besparen. Buddy werd ruim 12 jaar. 

Johannes was er vandaag behoorlijk door van slag. 

Verleden week kregen we ook al een dergelijk bericht. De hond van Georg en Regina was overleden. Hij overleed aan longkanker.

Het weer was vandaag weer net zo mooi als gisteren. Als je hier in de zon zit dan breekt het zweet je uit. Dus werd er ook vandaag weer een duik in het zoutbad genomen. 

Elfriede en Johannes hebben vanmorgen een lange strandwandeling gemaakt terwijl ik water aan het bijvullen was in de tank van de camper. Ik ben bewust niet meegelopen omdat ik mijn hoeven wat sparen wil. 

Onderweg zagen ze aan het strand een kadaver van een vis liggen. Grote vraag bij hun beiden is nu wat dit voor een vis is geweest. Was het een haai? Was het een dolfijn? Was het een walvis? Of was het een tonijn?

Wie het weet mag het zeggen.

Wat voor waterdier was dit ?
En nog een foto…

Ook vandaag was weer een mooie dag om niets te doen en dat deden we dan ook driftig. En zo heb je dus altijd wel wat te doen.

Blijf ons volgen… dan hebt u altijd een alibi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.