Zondag 19 februari 2023

En wederom won ik gisteravond! 2-0

Gisteravond hebben we, na de Rummicuppetitie, via Netflix een film gestreamd naar de tv in de camper. Was een leuke film met veel humor.

Vanmorgen scheen de zon volop en tegen 10 uur konden we buiten zitten. Gisteren hebben we via face-time onze kleinzoon Pyke gefeliciteerd met zijn 6e verjaardag en vandaag, zijn  broer Eise met zijn 9e verjaardag. 

Na de felicitaties en na de koffie zijn we even naar de 300 meter verderop gelegen super gelopen om daar stokbrood en spullen voor het avondeten te halen.

Na de boodschappen heb ik vuil water afgetapt en schoon water bijgevuld. Een makkie dit keer want de plaats waarop wij staan heeft een eigen schoonwatertap en een afvoer voor vuil water. 

Vandaag trokken veel mensen verder met hun camper. Het resultaat was dat er een tiental lege plaatsen ontstond. Echter, terwijl ik dit schrijf staat alles weer vol en wat opvalt is dat het overwegend Engelsen zijn die erbij zijn gekomen. In verhouding tot andere camperplaatsen staan hier meer Engelsen. Wellicht om een bezoek te brengen aan Valencia?

En verder? Elfriede is wat een het hobbyen geweest en ik heb wat zitten puzzelen en we hebben plannen gemaakt voor het vervolg van onze reis. We mogen wel stellen dat we op de terugreis zijn. Morgen gaan we richting Moncofa en van daaruit gaan we de komende dagen verder richting Tarragona. We proberen zoveel mogelijk de wegen langs de kust te volgen. Begin volgende week willen we in de buurt van Lloret de Mar zijn. 

Straks, tegen een uur of 5 gaan we buiten eten koken en daarna de camper weer in want     ’s avonds koelt het hier nog steeds snel af. Maar vooralsnog zitten we de hele dag al lekker buiten in het zonnetje!

Zo dadelijk gaan we een zomibo drinken!Proost en tot morgen

1 reactie op “

  1. Ja goed genieten met je camper. Heelveel mensen weten niet wat ze missen. Ik hoor ze al zeggen maar een camper is duur . Als je zelf handig bent ( wel een voorwaarde ) kan je al een camper kopen voor een 15000€ .
    Probeer een keer Portugal , ik zelf ga la 19 jaar overwinteren in Portugal , Spanje heeft mij nooit getrokken. De Belgen zeggen , over het algemeen , zijn het mensen met dikke nekken, en willen ze alleen je geld . Mijn ervaring is dat in Portugal dat voor zeker 80% minder is. Portugezen zijn van karakter veel sympathieker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.