Vrijdag 17 februari 2023

Ik won gisteravond met 1-0….. 

Vanmorgen scheen de zon volop. Het was wel een koude nacht want de temperatuur daalde tot 3 graden!

Ik ben de dag begonnen met het indienen van een bezwaar op de door onze fijne gemeente Coevorden opgelegde WOZ-waarde van de woning. Verleden jaar gingen ze de fout in met een verhoging van 25 % en dit jaar ging het weer fout. De rekenmeesters van de gemeente verhoogden weer met ruim 20%. Dus als burger wordt je weer opgescheept met stommiteiten van ambtenaren die hun werk niet goed doen….

Sorry maar deze frustratie moest er even uit.

Na het ontbijt en de cursus Spaans ben ik lekker in het zonnetje buiten gaan zitten. Er stond nog wel een koele wind maar het was goed te doen.

Na de koffie en na de nodige werkzaamheden in en om de camper zijn we op de fiets naar een haventje net voor Valencia gereden: Port de Saplaya. Onderweg kwamen we velden met groene kool tegen.

Ook zit hier behoorlijk wat aardappelteelt. Wat opviel is dat ze hier 2 rijen aardappelen op 1 vore poten terwijl dat bij ons 1 rij is. Ook sinaasappelteelt zie je hier veel.

2 rijen op 1 vore

We reden over de boulevard en kwamen in het havengebied terecht op een leuk terrasje. Helaas was de bediening superonvriendelijk…

Bij het begin van de boulevard zagen we dit bord:

Spaans voor geen Gossens?

Zou dat betekenen dat de Gossens hier niet mogen komen?

Na wat gedronken te hebben reden we via een supermarktje terug naar de camper. We fietsten in totaal net geen 15 kilometer….

Helaas is er over de dag van vandaag verder niet zoveel te melden.

Morgen gaan we waarschijnlijk op de fiets naar Valencia. Het weer schijnt goed te worden!

Tot morgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.